Land Roveri šassiinumber on ainulaadne 17-märgiline kood. Oma ainulaadsuse tõttu võimaldab VIN-i dekodeerimine Land Roveri autos lugeda sõiduki üksikasjalikku ajalugu. Koodi kontrollides kontrollime selliseid parameetreid nagu varustus, mudeli aasta või tootmiskoht. Kuid ennekõike saame kinnitada, kas auto on tegelikult õnnetustest vaba ja kas see pole varastatud sõidukite andmebaasis kirjas. Niisiis, kuidas leida Land Roverist VIN ja kuidas seda dekodeerida? Pakume oma artiklis vihje.

Land Rover – VIN-numbri dekodeerimine

Tulenevalt asjaolust, et sõiduki identifitseerimisnumber sisaldab palju olulist teavet auto kohta, on šassiinumbri dekodeerimine Land Roveris eriti soovitatav neile, kes kavatsevad autot järelturult osta. Land Roveri identifitseerimisnumber aitab tuvastada üksikasju, nagu tootjariik, mudeli aasta, turvapatjade arv, ajami tüüp ja lisavalikud. Paljude inimeste jaoks on siiski oluline, et šassiinumbri kontrollimine võimaldaks teil otsida varastatud sõidukite andmebaasist ja tutvuda selle kogu omandiõiguse ning hooldustööde ajalooga. Nagu näete, võimaldab Land Roveris VIN-i dekodeerimine lugeda sõiduki kohta olulist teavet, tänu millele saate kontrollida müüja esitatud andmeid. Nii et kui soovite muu hulgas teada saada, kas teid huvitav Land Rover on õnnetustest vaba, dekodeerige VIN, kasutades allolevat vormi.

Land Rover – kust VIN-i leida

Kõigepealt tasub enne VIN-i kontrollimist kontrollida selle asukohta Land Roveris ja võrrelda seda dokumentides registreeritud numbriga. Sest esmapilgul võite märgata mõningast sekkumist püsielemendile tembeldatud šassiinumbrisse. VIN-i leidmine Land Roveril võib olla aga keeruline, sest selle asukoht sõltub mitte ainult mudelist, vaid ka aastast. Nii et kui te ei tea, kus asub Land Rover Discovery VIN, paigutas tootja aastatel 2004–2009 selle fikseeritud elemendile, mis asetses parempoolsel tugevdusel ja künnisel. Teiselt poolt on populaarse Range Roveri mudeli VIN püsielemendil, mis asub parema künnise all (šassii all), ja VIN-plaat asub armatuurlaua korpuse vasakul küljel. Seevastu noorematel Range Roveri mudelitel, mida toodeti aastatel 2009-2012, on VIN püsielemendil, mis asub paremal künkal, šassii all. Seevastu VIN-numbriga plaat on esiosal. Nagu näete, ei pruugi VIN-i asukoht Land Roveri sõidukil ilmne olla, nii et mõnikord tasub kasutada tõestatud tööriistu, et mitte raisata aega pikkadele otsingutele.

Land Rover – VIN-i kontroll

Kogemused näitavad, et Land Roveri põhiandmete kontrollimine enne ostmist võib olla väga kasulik, olenemata valitud mudelist. Kuna VIN-i kontrollimine Land Roveril võimaldab teil kontrollida sõiduki andmete vastavust müüja meile edastatud teabele. Eelkõige need, mis käsitlevad Land Roveri läbisõitu, õnnetustes osalemist või remonditöid. Kuidas siis kontrollida Land Roveri sõiduki ajalugu? Seda saab teha veebis, täites alloleva vormi. Teenus põhiversioonis on saadaval tasuta versioonis, samas kui inimesed, kes soovivad sõiduki kohta üksikasjalikku teavet näha, saavad kasutada kogu sõidukiajaloo aruannet, mis on tasuline.