Šassiinumbrit kasutavad sõidukitootjad kogu maailmas auto kordumatuks tuvastamiseks. VIN sisaldab ka tehnilist teavet tootja, mudeliaasta ja originaalseadmete kohta. Toyota VIN-i kontrollimine võimaldab teil leida üksikasjalikku teavet kõigi autoga seotud oluliste sündmuste kohta, nagu eelmiste omanike arv, varasem läbisõit või õnnetustes osalemine. VIN-i dekodeerimiseks peame siiski esmalt selle leidma. Kust leida Toyota VIN-i ja kuidas seda dekodeerida? Soovitame artiklis.

Toyota VIN dekodeerimine

Toyota auto šassiinumbri dekodeerimine võimaldab muu hulgas kontrollida, kas auto praegune varustus on originaalne. Saame kontrollida Toyota parameetreid, nagu tootmiskoht, värvkatte värv või turvapatjade arv. Neile, kes plaanivad Toyota järelturult osta, on aga kõige huvitavam see, kas ta on varem sattunud õnnetustesse, milline läbisõit tal on ja kas seda on tegelikult hooldatud. Dekodeerides VIN-koodi alloleva vormi kaudu, saate ka teada, kas Toyota, mida soovite osta, ei ole varastatud sõidukite tosinas kättesaadavas andmebaasis loetletud.

Toyota – kust VIN-numbrit leida?

Kogemused on näidanud, et šassiinumbrite leidmine võib olla keeruline. Seda enam, et olenevalt Toyota mudelist ja aastast saab numbreid tembeldada väga erinevates kohtades. Kui te ei tea, kus asub Toyota Aurise VIN, paigutas aastatel 2007-2010 toodetud mudelite tootja VIN-numbri püsielementi põrandale kõrvalistuja istme all ja nimesilt VIN-iga keskel vasak sammas. Sama lugu on noorema aastaga 2010-2012 Aurise ja populaarse Toyota Avensisega. Meie teedel võrdselt levinud on Corollal vaheseinal asuva püsielemendi VIN-number. Toyota RAV4 maastur seevastu asub vasakul keskmisel sambal. Teiselt poolt on Toyota Yaris aastatel 2005-2008 VIN-number püsielementil, mis asub põrandal kõrvalistuja ees.

Sõltumata sellest, kas otsite VIN-d Toyota Versos, Aygos või Corolla Vesos, tasub kasutada veebis saadaval olevaid spetsiaalseid tööriistu.

Peaksime ka meeles pidama, et šassiinumbri kõige olulisem ja usaldusväärsem number on templiga, mitte liimitud. Kui meil on juba šassii number olemas, saame Toyota VIN-i dekodeerida.

Toyota sõiduauto VIN kontroll

Toyota sõiduki VIN-i kontrollimine annab teile võimaluse kontrollida tehase varustust, auto osalemist õnnetustes ja varasemate omanike arvu, olenemata sellest, kas olete huvitatud Yarisest või Aurist. Oluline on see, et välismaalt imporditud autode puhul näeme tänu vindekooderile autohoolduse ajalugu ja selle läbisõitu. Paljude inimeste jaoks on oluline ka see, et auto kontrollimine VIN-numbri järgi võimaldab teil otsida varastatud sõidukite andmebaasidest. Veermiku numbrit saab kontrollida veebis, olenemata kellaajast. Lihtsalt täitke allolev vorm ja kasutage antud Toyota sõiduki kohta aruande tasuta või tasulist versiooni. Sõiduki täieliku ajalooaruande maksumus on tõesti madal võrreldes hinnaga, mida võime maksta auto eest, millel võib olla varjatud probleeme või mis on üle hinnatud.