Igal Alfa Romeo autol on ainulaadne identifitseerimiskood nimega VIN. See number sisaldab olulist teavet auto kohta, näiteks selle tootja, mudeliaasta ja mootoritüüp. Kui keegi soovib autot osta, võib Alfa Romeo VIN dekodeerimine olla hea viis kontrollida, kas autot pole varastatud, rikutud ega ebaseaduslikult muudetud. Niisiis, kust leida Alfa Romeo VIN ja kuidas seda dekodeerida? Soovitame allpool.

Alfa Romeo – VIN-numbri dekodeerimine

Alfa Romeo VIN dekodeerimine võimaldab teil saada üksikasjalikku teavet auto kohta, sest iga VIN sisaldab palju olulisi andmeid sõiduki kohta. Lisaks üldistele Alfa Romeo spetsifikatsioonidele, nagu mudeliaasta, kaubamärk ja tootjariik, pakub VIN-dekooder põhiteavet, millest võib abi olla sõiduki kontrollimisel enne ostmist. Eriti kui Alfa Romeo registreeritakse esimest korda Poolas. VIN-i dekodeerides saate kontrollida, millised seadmed on algselt Alfa Romeo, värvi värvi, polstritüüpi ja turvapatjade arvu. Mis tahes vastuolu faktidega võib viidata sellele, et sõidukil võis varem juhtuda õnnetus.

Alfa Romeo – kust VIN-i leida?

Alfa Romeo autolt VIN-i leidmine pole alati lihtne. Eriti see, et tootjad paigutavad 17-kohalise koodi mitte alati tüüpilistesse kohtadesse. Kust leida Alfa Romeo 147 VIN? Aastatel 2000–2006 oli VIN paremal küljel tugevdusel parema amortisaatori istme lähedal. Omakorda on mudelil 156 esipaneelil täiendav VIN-numbriga plaat. Traditsioonilisemalt, sest kõrvalistuja parempoolsel põrandal on VIN Alfa Romeo mudel 159 aastatel 2005-2010. Sarnaselt on see vanema mudeli Alfa Romeo 166 puhul aastatel 1999-2003, sest fikseeritud elemendi VIN asub ka põrandal kõrvalistuja kõrval.

Tasub meeles pidada, et kõige usaldusväärsem on šassii number, mis on tembeldatud fikseeritud elemendile, mitte liimitud elemendile. Mis tahes sekkumine tembeldatud VIN-i võib viidata sellele, et sõidukiga võib olla probleeme.

Alfa Romeo – VIN-numbri kontroll

Alfa Romeol identifitseerimisnumbri dekodeerimisega leiate oma sõiduki kohta olulisi üksikasju. Sõiduki ajaloo aruanne võib sisaldada teavet odomeetri näidu, võimalike varguste, kahjustuste või varustuse kohta. Need aspektid mängivad auto ostmisel olulist rolli, eriti kui Alfa Romeot imporditi välismaalt. Niisiis, kuidas kontrollida Alfa Romeo VIN-i? Lihtsalt täitke allolev vorm ja kasutage konkreetse Alfa Romeo sõiduki jaoks aruande tasuta või tasulist versiooni. Samuti tasub meeles pidada, et kogu sõidukiajaloo aruande maksumus on väike võrreldes hinnaga, mida saate maksta varem kahjustatud või varastatud auto eest.